Caminada al municipi de Pinell.

Diumenge passat es va realitzar la tercera caminada popular  al municipi de Pinell organitzada per l’Associació de veïns del municipi de Pinell i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pinell.

A quarts de nou del matí, 110 inscrits van iniciar la ruta que aquest any començava i acabava a l’església nova de Sallent, just a sobre la Torre de guaita.

Durant el recorregut, que finalment va ser de 16 km, hi havia establerts tres punts d’avituallament, a la meitat del camí hi havia el ja típic esmorzar amb  degustació del xai del Solsonès.

El recorregut va consistir en pujar per la rasa de Coll de Frares direcció a la casa de Sant Romà, just abans de trencar cap a l’esquerra s’anava a visitar el Jaciment Iber del Serrat dels Moros, i a vora la casa Caelles hi havia el punt d’esmorzar, seguint la caminada es passava pel costat de les cases de l’Alzinosa, Valldecom i Torralta, seguint corriols boscosos i camins perduts.

A cada participant se l’hi va entregar un record de la caminada, enguany va consistir en un sabó de pastanaga artesanal i ecològic elaborat per les dones de l’Associació de veïns de Pinell.

Volem agrair la participació de tots els caminadors i caminadores i a tota la gent que va col·laborar en l’organització de la caminada i esperar que l’any vinent ens i podem tornar a trobar.