L’ajuntament de Pinell de Solsonès ha organitzat uns tallers de costura, mitja i pastisseria creativa.

Durant els mesos de novembre i desembre l’Ajuntament de Pinell amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones, ha organitzat un seguit de tallers pels veïns i veïnes del municipi.

Han estat tres sessions de tres hores cadascuna en les que s’han realitzat les següents activitats:

Taller de costura i reciclatge de roba: En aquest taller les participants han après a fer una bossa de roba i/o necesser.

Taller de mitja: Aquest taller ha consistit en aprendre les diferents tècniques de fer mitja, elaborant bufandes, buffs, etc.

Taller de pastisseria creativa: Ha estat un taller pràctic per aprendre a fer cupcakes (magdalenes decorades) i torrons artesans, després de l’elaboració, es va poder degustar els diferents dolços

Han estat uns tallers molt profitosos i interessants i sobretot molt pràctics en que de ven segur, poden tenir una continuïtat en el temps per part de les participants.

L’Ajuntament valora molt positivament la gran participació que han tingut les diferents activitats organitzades. Es vol agrair a les participants la seva assistència i el bon ambient que hi ha hagut en les diferents sessions que s’han realitzat, ja que un dels principals objectius de l’organització dels tallers, a part de l’aprenentatge, és potenciar la cohesió i el sentiment de pertinença dels veïns i veïnes al municipi.

 

AJUNTAMENT DE PINELL DE SOLSONÈS