Visita al Principat d’Andorra

Un any més l’Ajuntament ha organitzat l’excursió lúdica i cultural del municipi. Aquest dissabte passat, els veïns i veïnes del municipi vam agafar l’autocar a Sant Climenç rumb cap al Principat d’Andorra.

Vam iniciar l’excursió a la Parròquia d’Ordino, visitant l’Església de Sant Martí de la Cortinada, aquesta església és una de les joies del romànic andorrà, i vam poder contemplar  la seva evolució arquitectònica i decorativa.

Tot seguit, vam fer una visita guiada a la casa museu Areny Plandolit, un dels museus més emblemàtics d’Andorra, ja que es tracta de l’únic exemple de casa senyorial a Andorra, dels segles XIX i XX.

Pels vols del mig dia, vam fer camí cap a Os De Civis per fer un bon dinar.

A la tarda, ens vam dirigir a la Parròquia de Canillo per anar fins al mirador de Roc de Quer, en el què varem gaudir d’unes vistes panoràmiques excepcionals. Els més atrevits, varen poder contemplar-les a través d’una passarel·la que queda suspesa a l’aire.

De tornada, vam fer parada per realitzar algunes compres qui ho desitgés.

L’Ajuntament de Pinell vol agrair l’assistència a totes les persones que ens vareu acompanyar, desitjant que disfrutessiu de l’excursió i esperant poder-nos retrobar en la propera.