Aquest diumenge passat a les 8 del matí s’ha donat el tret de sortida a la vuitena caminada popular de Pinell de Solsonès, en la que hi ha assistit 150 caminaires.

Enguany, s’ha organitzat un recorregut circular de 15 km., en el què s’han donat a conèixer diferents paratges del municipi. El punt de sortida i d’arribada s’ha situat a la Font de Sant Climenç i cal dir que el temps ha acompanyat, ja que ha fet un matí esplèndid.

La caminada ha transcorregut per varies fonts del municipi, com són la font freda, la font de Coïns i la font de la teula, i fins la rasa de Cal Monjo, on s’ha situat el punt principal d’avituallament, tot seguit continuava cap al Puit de Miravé, Ramells i la tornada al poble de Sant Climenç.

Els i les caminaires han estat molt ben atesos, ja que s’han preparat tres punts d’avituallament, en el segon, s’ha servit un bon esmorzar consistent en torrades i xai del Solsonès, beguda i cafès.

Al finalitzar la ruta, s’ha fet entrega a cada participant d’un record de la caminada, que en aquesta edició ha consistit en una bossa tèrmica.

Volem agrair la participació de tots i totes les caminaires i a tota la gent que ha col·laborat en l’organització de la caminada i esperem retrobar-nos en la propera.