Sortida a Barcelona. Excursió a la Sagrada Familia i a l’Aquarium.

Un any més l’Ajuntament de Pinell de Solsonès ha organitzat una excursió lúdica i cultural adreçada als veïns i veïnes del municipi.

Aquest dissabte passat, a les 8 del matí, 64 veïns i veïnes varem agafar l’autocar rumb cap a Barcelona, per visitar la Sagrada Família i l’Aquàrium.

En arribar a la Sagrada Família, varem poder disposar d’una guia que ens va anar explicant els significats de tots els elements que formen part de la impressionant obra de Gaudí.

Després de dinar, ens varem desplaçar cap a l’Aquàrium, on vam poder observar el meravellós món submarí. Vam veure peixos mediterranis, tropicals, taurons, cavallets de mar, entre altres, i el sempre curiós peix lluna.

Malgrat la pluja que va caure durant tot el dia, vam poder gaudir d’un dia ben entranyable, ja que a part d’enriquir-nos culturalment visitant el patrimoni del nostre país, vam passar un gran dia de trobada entre els veïns i veïnes del municipi.

Vista la molt bona acollida que va tenir l’excursió, us volem agrair la vostra companyia i dir-vos que l’ajuntament està encoratjat per tal de tornar-la a organitzar l’any vinent.