EXCURSIÓ DEL MUNICIPI DE PINELL DE SOLSONÈS AL SANT CRIST DE BALAGUER, PARC ASTRONÒMIC DEL MONTSEC I MONESTIR DE LES AVELLANES

Un any més l’Ajuntament de Pinell de Solsonès ha organitzat l’excursió lúdica i cultural adreçada als veïns i veïnes del municipi.

Aquest dissabte passat, a les 8 del matí, una cinquantena de veïns i veïnes varem agafar l’autocar rumb cap a la comarca de la Noguera, on vam fer parada a visitar el Sant Crist de Balaguer. Tot seguit, ens vam dirigir cap a Àger a visitar el Parc Astronòmic del Montsec, on mitjançant una visita guiada molt interessant vam poder assistir a l’espectacle amb audiovisual 3D on s’explicava l’inici de l’era espacial, l’arribada de l’home a la lluna, el cel de la nit i el sol i les seves explosions.

Un cop finalitzada la visita, vam anar a dinar al Monestir de les Avellanes que és una antiga abadia del segle XII reconvertida en hotel. A la tarda, varem gaudir d’una visita guiada per les diferents estances i vam ser coneixedors de la seva història, fases de reconstrucció entre molta altra informació.

Va ser un dia ben entranyable ja que a part d’enriquir-nos culturalment, vam passar un gran dia de trobada entre els veïns i veïnes del municipi.

Vist la bona acollida que va tenir l’excursió, des del consistori us volem agrair la vostra companyia i participació en aquesta sortida.