Excursió a la comarca del Ripollès

Un any més l’Ajuntament de Pinell de Solsonès ha organitzat l’excursió lúdica i cultural adreçada als veïns i veïnes del municipi.

Aquest dissabte passat, a ¾ de 8 del matí, 51 veïns i veïnes varem agafar l’autocar rumb cap a la Comarca del Ripollès, per visitar l’imponent monestir que fundà Guifré el Pelós, l’any 879, el Monestir de Santa Maria de Ripoll.

Mitjançant una visita guiada, vam poder gaudir de l’impressionant portalada del s.XII:, un dels monuments romànics més importants del món. També varem visitar el claustre i el magnífic treball escultòric dels seus capitells, i la tomba de Guifré el Pelós.

Acabada la visita, seguírem el viatge fins a Camprodon, on vam visitar aquesta bella població de postal, i el seu pont romànic.

Pels vols del mig dia, vam fer camí cap a Setcases on varem fer parada per gaudir d’un bon dinar.

Gràcies al bon dia que ens va fer, vam poder gaudir d’un dia ben entranyable, ja que a part d’enriquir-nos culturalment visitant el patrimoni del nostre país, vam passar un gran dia de trobada entre els veïns i veïnes del municipi.

Vist la bona acollida que va tenir l’excursió, des del consistori us volem agrair la vostra companyia i participació en aquesta sortida.