Curset de cuina al municipi de Pinell de Solsonès

Durant aquest mes d’octubre, l’Ajuntament de Pinell, ha organitzat el tercer curset de cuina adreçat a les veïnes i veïns del municipi.

Una any més, aquest curs ha estat impartit pel reconegut cuiner Manel Regada, el qual amb les seves explicacions ens ha fet gaudir de l’art de cuinar.

Durant tres dissabtes i en sessions de quatre hores, hem elaborat quatre primers plats, quatre segons plats i quatre postres. Algunes de les receptes realitzades han estat les següents: brandada de bacallà sobre llit de carxofes saltejades amb mel; risotto de guatlles, bolets i gambes; mil fulls de peus de porc i gambes; torre de bacallà i mongetes amb salsa de romesc i per postres delícia de pera i trufa amb crema anglesa i tarta de Ferrero Rocher, entre altres.

Han estat plats fàcils d’elaborar que tothom pot fer a casa, però alhora sorprenents tant en la combinació de sabors com en la seva presentació.

En finalitzar cada una de les sessions, els participants hem pogut degustar i comentar els menús elaborats tot gaudint d’uns entranyables sopars-tertúlia.

Des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a tots els assistents per la seva participació, ja que ha estat un curset molt entretingut i amb molt bona crítica.

 

AJUNTAMENT DE PINELL DE SOLSONÈS