L’Ajuntament de Pinell organitza dues sessions sobre el cooperativisme en el món rural i tast de vins i olis.

Durant aquest mes d’octubre, l’Ajuntament de Pinell amb la col·laboració de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya ha organitzat un curs de cooperativisme en el món rural i tast de vins i olis pels veïns i veïnes del municipi.

Aquest curs ha estat impartit per dos responsables de la Cooperativa l’Olivera de Vallbona de les Monges, Pau Moragas (Responsable de camp i del molí d’oli i enginyer agrònom), i Clara Griera (Responsable del celler i llicenciada en ciència i tecnologia d’aliments).

Durant les dues sessions que s’ha dut a terme, s’ha parlat de la història, organització, funcionament i projectes de l’Olivera com a cooperativa; Introducció general i bases sobre l’elaboració dels vins i per últim, tast de vins i olis per aprendre a reconèixer  els diferents gustos, textures i colors que els caracteritza, en definitiva, tot un plaer pels sentits.

Des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a tots els assistents per la seva participació, ja que ha estat un curs molt profitós i amb molt bona crítica.

 

AJUNTAMENT DE PINELL DE SOLSONÈS