Un any més i seguint la tradició, la colla de caramellaires de Pinell han sortit el dilluns de Pasqua a cantar i ballar per les parròquies del municipi.

Aquest any s’ha modificat el recorregut, i s’ha iniciat a 2/4 de 10 del matí a la parròquia de Pinell, tot seguit, han fet camí cap a Sallent, Miravé i finalment a Sant Climenç. Cal dir que el dia ha acompanyat i les actuacions han estat molt lluïdes.

Enguany, s’ha seguit amb el repertori que es va estrenar l’any passat, el ball dels grans i el dels mitjans, i juntament amb el dels petits han tingut una grata rebuda per part del públic.

S’ha finalitzat la festa amb un dinar de germanor a la sala polivalent, on una vuitantena de persones han degustat una bona paella elaborada pel cuiner del municipi, en Pere.

Es vol agrair als veïns i veïnes de les diferents parròquies l’acollida i els bens que han ofert i que s’han degustat; també als músics, a tota la colla de caramellaires i en definitiva, a tothom que ha fet possible poder gaudir d’un entranyable dia de caramelles i poder celebrar aquesta festa tant nostra, un any més.

IMG-20160329-WA0001

IMG-20160329-WA0000