Aquest diumenge passat a les 8 del matí s’ha donat el tret de sortida a la setena caminada popular de Pinell de Solsonès, en la que hi ha assistit 150 caminaires.

Enguany, s’ha organitzat un recorregut circular de 14 km., en el què s’ha donat a conèixer diferents paratges de la ruta de les mentides, en la que el punt de sortida i d’arribada ha estat l’Església de Pinell.

El trajecte de la caminada és molt ric ja que en pocs quilòmetres es pot gaudir de diferents punts d’interès natural del municipi, com és la fossa neolítica del camí dels Casals, la bauma del Marrà i la font de l’Hort de Can Solé, també s’ha passat pel costat de la casa Can Castell.

Els i les caminaires han estat molt ben atesos, ja que s’han preparat tres punts d’avituallament, en el segon, s’ha servit un bon esmorzar consistent en torrades i xai del Solsonès, beguda i cafès.

Al finalitzar la ruta, s’ha fet entrega a cada participant d’un record de la caminada, que en aquesta edició ha consistit en una llibreta i un bolígraf personalitzats, elaborats pels membres de l’organització.

Volem agrair la participació de tots els i les participants i a tota la gent que ha col·laborar en l’organització de la caminada i esperem retrobar-nos en la propera.