El dia de Sant Jordi, 160 persones van participar a la sisena caminada popular de Pinell de Solsonès. Davant d’un dia esplèndid per fer esport i gaudir de la natura, a les 8 del matí van sortir de la font per anar a fer la ruta de la Serra de Sant Climenç  on van poder conèixer diferents masies del municipi.

Van sortir de la font seguint la rasa direcció a la casa Xarpell on van trobar el primer control, seguidament van anar cap al Casó, passant per la Rovira i arribant fins al Torrent on van poder gaudir del típic esmorzar amb xai del Solsonès. Després d’esmorzar s’enfilaren cap al Puit, la masia Graus, continuant per la masia Cots i arribant a l’ermita de Sant Sió, allà van trobar el tercer avituallament.

Van acabar la caminada al mateix punt d’inici però, aquesta vegada, van arribar-hi per dins del poble. Per commemorar la caminada i en motiu de la diada, a tots els participants se’ls va obsequiar amb una rosa de fusta perfumada i un punt de llibre.

Agrair a tots els participants que van gaudir d’aquesta jornada esportiva sociocultural i a tota la gent que va col·laborar en la seva organització.