El passat diumenge dia 24 d’abril, es va donar el tret de sortida a la cinquena caminada popular de Pinell, organitzada per l’Associació de veïns del municipi de Pinell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pinell.

Enguany, 130 persones van participar en la ruta circular d’uns 13 quilometres, aproximadament.

A les 8 del matí, acompanyats per la boira, iniciaven la ruta des de l’església de Miravé fins a la font de Colomés, on els esperava el primer control i avituallament. Seguidament baixaven per l’obaga del Villaró fins arribar a la rasa on trobaven el segon control que era el punt on s’oferia el ja típic esmorzar amb la torrada i degustació del xai del Solsonès. Un cop renovades les forces, van pujar per l’obaga de Xarpell fins arribar al tercer punt d’avituallament i tornada cap a l’església de Miravé.

Al finalitzar la ruta, es va fer entrega a cada participant d’un record de la caminada, que en aquesta edició va consistir  en un saquet de plantes aromàtiques, elaborat manualment pels membres de l’organització.

Volem agrair la participació de tots els caminadors i caminadores i a tota la gent que va col·laborar en l’organització de la caminada i esperar que l’any vinent ens i podem retrobar.