El passat diumenge dia 26 d’abril es va donar el tret de sortida a la quarta caminada popular de Pinell, organitzada per l’Associació de veïns del municipi de Pinell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pinell.

A les 8 del matí, 160 inscrits van iniciar la ruta circular que tenia com a punt de sortida, l’imponent església de Sant Pere de Madrona, el recorregut era de 12 quilometres aproximadament, i durant el trajecte es passava per diferents punts d’interès, com són el Clot de l’Infern, la Creu dels Lladres, el Forn i la Font de Pinós, el mirador de Santes Creus i per diverses masies de la zona.

Durant el recorregut es van situar tres punts d’avituallament,  a la meitat de la ruta hi havia el ja típic esmorzar amb la degustació del xai del Solsonès, just als peus de l’església de Santes Creus del Bordell.

Al finalitzar la ruta, es va fer entrega a cada participant d’un record de la caminada, que en aquesta edició va consistir  en un clauer de feltre elaborat manualment  pels membres de l’organització.